Фото: Telegram Юлії Палійчук

Замість Холодова: до фракції "Слуга народу" приєднався новий нардеп

До фракції "Слуга народу" приєднався новий народний депутат. Він замінив Андрія Холодова, якого позбавили депутатських повноважень. 

Про це повідомила речниця фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Юлія Палійчук.

Зазначається, що замість Холодова, присягу склав Микола Тарарін, який балотувався до Верховної Ради під №147 у списку партії.

"Микола Тарарін у нашій команді з перших днів, як юрист допомагав на президентських та парламентських виборах", — зазначила вона.

Що відомо про Миколу Тараніна

Микола Тарарін — юрист, закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого, проходив військову службу в органах військової прокуратури, з 2005 року працював в юридичних компаніях у сфері цивільного та господарського права, здійснював адвокатську діяльність.

Працював адвокатом юридичної фірми "Гелон", власником якої був народний депутат від "Слуги народу" Сергій Іонушас. Зокрема, фірма представляла інтереси студії "Квартал 95". Окрім того, Тарарін є бенефіціаром юридичної компанії "Консіон", власником якої теж був Іонушас.

Нагадаємо, 31 липня народний депутат Андрій Холодов написав заяву про складання мандату. Цього ж дня було підписано розпорядження про виключення з партії "Слуга народу". Політик виїхав з України у січні 2023 року і відтоді не повертався. Журналісти встановили, що він живе на Кіпрі. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.08.2023 19:36