Фото: скриншот із відео

Запроданка Лорак виправдалася через мовчанку про війну в Україні

Співачка Ані Лорак, родом із Буковини, яка вже тривалий час живе і працює в Росії, після значної перерви почала розповідати про свою позицію щодо війни в Україні. За її словами, усе через те, що в Росії її нібито звинуватили в підтримці українських військових та влади.

Про те, де була та чим займалася під час повномасштабної війни в Україні, Ані Лорак розповіла в інтерв'ю російській ведучій.

За словами співачки, на початку війни вона мовчала, бо відчувала страх.

"Потім я зрозуміла, що треба жити. Влітку я медитувала, працювала над собою, відволікалася. Я поглибилася в пошуки себе", — каже Лорак.

Через деякий час на артистку нібито посипалися звинувачення щодо фінансової підтримки українських військових. Через це її концерти в Росії почали скасовувати. Саме це змусило співачку заговорити:

"Маніпуляції та фейкові новини почалися з першого дня цієї ситуації. Я опинилася серед двох вогнів. Я просто вирішила, що не звертатиму на це увагу, тому що мені потрібно жити своє життя, себе в ресурсі тримати. Коли справа дійшла до очевидного наклепу, треба щось говорити", — заявила вона.

Ані Лорак згадала, що вона зробила свій вибір на користь Росії ще під час "політичних дій" у 2014 році. Їй буцімто поставили в Україні в такі умови, за яких вона не могла продовжувати свою кар'єру.

"Я була вимушена поїхати, тут (у Росії, — ред.) я отримала підтримку, любов. Тут я почала розвиватися і рости як артистка", — згадує Ані Лорак. 

Водночас співачка обурена тим, що в Україні її хочуть позбавити звання народної артистки:

"Неприємно, бо Україна в моїй душі. Я народилася там. Це ранить мене, таке відношення".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський ввів санкції щодо артистів, які підтримали політику російського диктатора Володимира Путіна. Обмеження будуть діяти протягом п'яти або десяти років. Серед списку опинилася й Ані Лорак разом із Регіною Тодоренко, Таїсією Повалій, Анною Седоковою, Сніжаною Єгоровою та Оксаною Марченко.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.04.2023 14:15