Фото: Дана Балашова / УАФ

Збірна України на Євро-2024: для команди взяли велику кількість популярного напою

Гравці збірної України виявилась неабиякими поціновувачами кави, яка надає футболістам підбадьорливого ефекту під час перебування у Німеччині в рамках чемпіонату Європи 2024 року. Наші земляки взяли з собою понад 20 кілограмів ароматного продукту.

Про це для Youtube-каналу "Трендець" розповів старший адміністратор збірної України Олександр Кісткін. Він, зокрема поділився подробицями про харчування у німецькому готелі у Вісбадені, де базуватиметься національна команда протягом престижного турніру.

Відповідальні за харчування національної команди привезли з собою на Євро понад 20 кілограмів кави.

"Каву п'ють у нас всі, навіть свою кавомашину ми привезли. І каву свою ми возимо теж. Ось цю, що ми привезли до Вісбадену, до фіналу — у нас там понад 20 кілограмів кави", — сказав Олександр Кісткін.

Варто відзначити, що на чемпіонаті Європи збірна України стартує в понеділок, 17 червня, матчем із Румунією в Мюнхені. Також наші збірники в групі E зійдуться зі Словаччиною та Бельгією.

Нагадаємо, головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров перед генеральною репетицією сказав, що у футболі результат важливий завжди, навіть у товариському матчі. А тим паче в завершальному, коли треба підійти до офіційних поєдинків Євро-2024 в хорошому психологічному стані.

Цікаво, що під час підготовки до Євро-2024 українська національна збірна провела три контрольні поєдинки. Спочатку наші земляки зіграли внічию з Німеччиною (0:0), потім програли Польщі (1:3) та перемогли Молдову в завершальному товариському матчі перед чемпіонатом Європи з розгромним рахунком 4:0. Голи забивали Роман Яремчук, Віктор Циганков, Артем Довбик і Георгій Судаков.

Раніше повідомлялось, що організатори футбольного чемпіонату Європи-2024 рекомендують не використовувати на престижному турнірі прапори держав, які не беруть у ньому участі. У список потрапила й країна-агресор Росія, яка веде повномасштабну війну з Україною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.06.2024 18:07