Футболісти збірної України. Джерело: Українська асоціація футболу

Генеральна репетиція для "синьо-жовтих": збірна України розгромила Молдову (відео)

Національна збірна України з футболу перемогла Молдову в завершальному товариському матчі перед Євро-2024 з розгромним рахунком 4:0. голи забивали Роман Яремчук, Віктор Циганков, Артем Довбик і Георгій Судаков.

Перед цим у товариських матчах українська команда зіграла внічию з Німеччиною (0:0) і програла Польщі (1:3).

Цього разу На другій хвилині ударом після помилки захисників рахунок відкрив Роман Яремчук. За рахунку 0:1 гості провели вимушену заміну: Віталій Миколенко не зміг продовжувати поєдинок через травму після підкату від суперника та поступився місцем на полі Олександрові Зінченку.

На 43 хвилині господарям забив Віктор Циганков. По перерві Яремчука на полі змінив Артем Довбик, якому для гола вистачило чотирьох хвилин. Ще за п'ять хвилин Судаков, автор двох результативних передач, забив свій гол і встановив фінальний рахунок після стінки з Довбиком — 4:0.

На цьому товариські матчі для українських футболістів закінчилися. На чемпіонаті Європи команда Сергія Реброва стартує в понеділок, 17 червня, матчем із Румунією в Мюнхені.

Нагадаємо, головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров перед генеральною репетицією сказав, що у футболі результат важливий завжди, навіть у товариському матчі. А тим паче в завершальному, коли треба підійти до офіційних поєдинків Євро-2024 в хорошому психологічному стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.06.2024 21:22