Фото: uaf.ua

Збірна України програла Польщі у товариському матчі перед Євро-2024

У п'ятницю, 7 червня, збірна України зустрічалась у товариському матчі зі збірною Польщі. Гра завершилася перемогою поляків.

Про це повідомляє "Суспільне спорт".

Зазначається, що на вже на 30 хвилині матчу збірна Польщі забила три м'ячі у ворота українців. Натомість "синьо-жовті" змогли забити свій перший і єдиний гол наприкінци першого тайму. Його забив Артем Довбик ударом з-за меж штрафного майданчика після асисту Георгія Судакова.

Футбольний поєдинок завершився з рахунком 3:1.

Варто зауважити, що українці проведуть ще один спаринг перед стартом чемпіонату Європи — з Молдовою (11 червня). 

Польща — Україна

Голи: Валукевич, 11, Зелінські, 16, Романчук, 30 — Довбик, 31.

Україна (стартовий склад): Бущан — Тимчик, Таловєров, Бондар, Миколенко — Сидорчук, Маліновський, Ярмоленко, Зубков, Судаков — Довбик.

Заміни: Зінченко (46'), Циганков, Михайліченко, Мудрик (70'), Ванат (77'), Шапаренко (81').

Раніше, а саме 24 квітня, делегати конфедерації УЄФА проголосували за розширення заявок збірних на Євро 2024, на який у березні через матчі плей-оф вийшла збірна України. Отже, Євро-2024 повинен стати вже третім поспіль великим футбольним форумом з розширеними заявками. По 26 виконавців у розпорядженні тренерів було на Євро-2020 та ЧС-2022. Тоді такі зміни в регламенті були запроваджені тимчасово та були пов'язані з епідемією COVID-19. Чемпіонат Європи триватиме місяць: із 14 червня до 14 липня. Матч-відкриття "Німеччина — Шотландія" відбудеться в Мюнхені.

Нагадаємо, що у квітні українська асоціація футболу визначилася з місцем для проживання та тренування національної збірної з футболу під час Євро-2024. Українська команда базуватиметься на території федеральної землі Гессен у місті Вісбаден Функціонери обирали місто для базування команди із врахуванням логістики збірників під час групового етапу турніру. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 07.06.2024 23:59