Сергій Ребров. Джерело: Українська асоціація футболу

"У футболі результат важливий завжди": що сказав Ребров перед генеральною репетицією збірної України до Євро-2024

У вівторок, 11 червня, збірна України з футболу проведе останній товариський матч перед стартом Євро-2024. Українці зіграють спаринг проти команди Молдови.

На прес-конференції перед цим матчем головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про очікування від гри. Зокрема, анонсував участь у ній голкіпера Андрія Луніна.

"Вважаю, що дуже важливо давати гравцям час. 26 футболістів у заявці на Євро, і якщо вони приїжджають у табір збірної — то не може бути, щоби футболіст приїхав і не зіграв узагалі в товариській зустрічі. Всі отримують шанс. І я не знаю, хто вважає який склад основним чи неосновним", — зазначив український футбольний тренер.

Він запевнив, що у футболі в будь-якому разі результат важливий. Але в товариських матчах він не стає на перший план, тому що тренери роблять ротації, надають ігровий час усім гравцям. Таким чином триває нормальна та планомірна підготовка до Євро.

"Я переглянув багато зустрічей Молдови. Це дуже міцна команда. Бачив гру проти Польщі, коли програвали 0:2 та вирвали перемогу 3:2. Вважаю, що це дуже сильна команда: посіли четверте місце в групі, але заслуговували на більше. Впевнений, що ми будемо дуже серйозно налаштовані на гру. Тим паче це остання гра для нас перед стартом на Євро-2024", — наголосив Сергій Ребров.

Перед матчем проти Молдови "синьо-жовті" провели два підготовчі поєдинки: зіграли внічию з Німеччиною (0:0) та програли Польщі (1:3). А після гри з поляками оголосили фінальну заявку команди на чемпіонат Європи.

Нагадаємо, що в четвертому матчі на підготовчому турнірі Моріса Ревелло у Франції олімпійська збірна України з футболу, яку очолює Руслан Ротань, обіграла Японію з рахунком 2:1. Тепер українські футболісти зіграють у фінальному поєдинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.06.2024 22:53