Фото: Instagram Олександра Зінченка

Збірна України перемогла Північну Македонію у відборі на Євро-2024 (відео голів, турнірна таблиця)

У суботу, 14 жовтня, у Празі збірна України перемогла Північну Македонію у відборі на чемпіонат Європи 2024 року. "Синьо-жовті" тріумфували завдяки голам Георгія Судакова та Олександра Караваєва.

Україна — Північна Македонія — 2:0

Україна: Трубін, Миколенко, Матвієнко, Забарний, Конопля, Зінченко (Сидорчук, 76), Степаненко, Судаков (Сваток, 87), Мудрик (Караваєв, 88), Зубков (Малиновський, 67), Довбик (Яремчук, 76).

Голи: Судаков, 30, Караваєв, 90.

Збірна України провела шість матчів, набрала десять очок та посідає друге місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на Євро-2024.

Турнірна таблиця групи збірної України після матчу з Північною Македонією

Скріншот з соцмереж

Нагадаємо, у "Шахтарі" відреагували на зникнення 19-річного півзахисника Олександра Роспутька. Він ще у середу, 4 жовтня, після виїздного матчу юнацької ліги УЄФА між "Антверпеном" втік з розташування команди і, ймовірно, перебуває в Росії.

Наразі відомо, що футболіст видалив усі свої записи в соцмережах і перестав відповідати на телефонні дзвінки. За інформацією видання Sport.ua, Олександр Роспутько родом з окупованої в Донецькій області Горлівки, а його батьки повністю підтримують Російську Федерацію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.10.2023 18:28