Фото: Олександр Роспутько. Джерело – сайт "Шахтаря"

Залишилась тільки форма: футболіст "Шахтаря" U-19 зник у Бельгії після виїзного матчу проти "Антверпена"

Хавбек "Шахтаря" U-19 Олександр Роспутько не повернувся з командою в Україну після матчу другого групового етапу Юнацької ліги УЄФА проти "Антверпена" (2:1). Він провів увесь матч проти бельгійського клубу.

Про це повідомляє "Динамоманія".

За інформацією джерела, за день до поєдинку Роспутько домовився з "Шахтарем" про новий п'ятирічний контракт. Саме тому його долучили до заявки на матч, адже у першій єврокубковій грі футболіст участі не брав.

Після матчу, яки пройшов 4 жовтня, "Шахтар" мав повернутися до України, але в аеропорту Роспутька не виявили. Після пошуків була знайдена лише його складена форма. Він обмежив доступ у соціальних мережах та перестав відповідати на телефонні дзвінки. Його місцеперебування досі невідоме.

Нагадаємо, 4 жовтня донецький "Шахтар" у другому турі групового раунду Ліги чемпіонів здобув вольову перемогу на виїзді проти бельгійського "Антверпена" (2:3). Форвард "гірників" Данило Сікан відзначився дублем у феєричному поєдинку та увійшов у команду тижня за версією авторитетного порталу SofaScorе.

У матчі другого туру групового турніру Ліги конференцій, який пройшов 5 жовтня, ісландський "Брейдаблік" приймав "Зорю". Мінімальну перемогу з рахунком 1:0 здобула українська команда. На 35-й хвилині форвард луганської команди Ігор Горбач після навісу Дениса Антюха забив єдиний м'яч у грі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 13.10.2023 06:33