Зброю до нас завозять через Росію, а не Україну, - Лукашенко

20 СІЧНЯ 2019 15:46

Олександр Лукашенко повідомив, що в Білорусі через Росію йде потік незаконної зброї з тимчасово окупованих російсько-терористичними військами окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО). При цьому таке озброєння ввозиться в Білорусь через білорусько-російський кордон, а не через українсько-білоруський підкреслив він, передає Цензор.НЕТ із посиланням на БелТА.

За словами Лукашенка, йому про це постійно повідомляють.

«І що найстрашніше (нам росіяни іноді дорікають: ось, у вас там через кордон ...), через російський кордон (через непідконтрольну ділянку кордону України з Росією. - Ред.) йдуть, а потім до нас заходять через відкритий білорусько-російський кордон», - заявив він 18 січня 2019 року на зустрічі з чинним міністром закордонних справ Білорусі Володимиром Макєєвим і його попередниками на цій посаді, яка формально була присвячена підготовці до святкування 100-річчя білоруської дипломатичної служби.

«Зрозуміло, це комусь треба. Просто так же везти не будуть з ризиком. Воно комусь тут треба. І ми вже побачили, кому воно треба було», - зазначив Лукашенко.

Політика, 20.01.2019 15:46