Фото: соцмережі

Зелений Дракон на порозі: в яких кольорах зустрічати Новий рік

До зустрічі Нового 2024 року залишається все менше часу, тому питання: "В одязі яких кольорів зустрічати рік Зеленого Дракона?" стає дедалі актуальнішим. Відповідь на це дав відомий модельєр та дизайнер Андре Тан.

У ефірі з астрологинею Іриною Нижник він розповів, що для того, аби привабити у своє життя багатство чи любов в прийдешньому році, варто вдягнути у новорічну ніч певні кольори, а саме: червоний, зелений, золотистий або чорний. 

Червоний або колір "пом'ятого абрикоса"

Не секрет, що червоний колір символізує силу, успіх та, впевненість. Однак, якщо цей колір вам не до вподоби, дизайнер пропонує придивитися до кольору "пом'ятого абрикоса", який за версією інституту кольору Pantone обраний кольором 2024 року. "Peach Fuzz" описують його як "оксамитовий ніжний персик, чий всеосяжний дух збагачує розум, тіло і серце".

"Якщо ви червоний заміните на цей абрикос, то це буде дуже-дуже круто", вважає Тан.

 червона сукня на новий рік

Фото: соцмережі

Зелений

Зелений колір символізує умиротворення, стверджує модельєр, тож якщо вам бракує цього у своєму житті варто вже шукати зелений одяг для зустрічі 2024 року. Втім, Тан не рекомендує одягати зелене вбрання тим, хто народився у рік Дракона. З такою думкою погодилась і астрологиня.

зелена сукня новорічна

Фото: Pexels

Золотий

На думку дизайнера, у золотому кольорі рік дракона варто зустрічати тим, хто прагне багатства та успіху.

 золотисте вбрання

Фото: pinterest

Чорний

Якщо ви плануєте зустрічати Новий рік у родинному колі, то чорний стане чудовим варіантом. Класичний відтінок підійде тим, хто хоче примножити сім’ю чи зберегти стосунки. 

"Звичайно – це елегантність, містична енергія", пояснює модельєр вибір чорного кольору для новорічного вбрання.

 чорна сукня

Фото: candy-style.com.ua

Нагадаємо, цього року новорічні свята будуть відзначатися в інші дні, оскільки Православна церква повністю перейшла на григоріанський календар, відповідно до якого Різдво, Маланки, Щедрий вечір та Водохреща святкуватимуть раніше, ніж за юліанським календарем. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Lifestyle, 27.12.2023 04:24