Фото: Depositphotos

Pantone обрав головний колір 2024 року

Інститут кольору Pantone (Pantone Color Institute) назвав головний колір наступного 2024 року. Ним став персиковий відтінок PANTONE 13-1023 Peach Fuzz.

Про це йдеться на сайті інституту.

"Оксамитовий персик" вказує на гарний смак та є подарунком для почуттів — він створює симбіотичний зв’язок між почуттям смаку, зору, дотику та запаху", — йдеться у дописі.

Зазначається, що ніжний персиковий колір збагачує розум, тіло та серце й та підкреслює прагнення до спільності з іншими людьми.

"Теплий і затишний відтінок, що підкреслює наше прагнення до єдності з іншими та почуття, які воно породжує. PANTONE 13-1023 Peach Fuzz представляє свіжий підхід до нової м’якості. Витончено чуттєвий PANTONE 13-1023 Peach Fuzz — це сердечний персиковий відтінок, що дарує ніжність і несе в собі послання про турботу, спільність і співпрацю", — йдеться у повідомленні.

Фото: Pantone Color Institute

Фото: Pantone Color Institute

Варто додати, що минулого року головним кольором був відтінок малиново-червоного, 18-1750 Viva Magenta, або карміновий.

Pantone Color Institute — це дослідницький центр компанії Pantone, який займається експериментальною роботою з кольором і його впливом на різні галузі — моду, поліграфію, дизайн інтерʼєру, рекламу та кіно. Експерти Інституту з 2000 року обирають кольори, які задають тренд на увесь рік.

Нагадаємо, цієї зими в моді пануватиме різноманіття: від класичного хутра до бахроми та металіку. Відомий український модельєр Андре Тан виділив п'ять головних трендів, які будуть популярні в одязі у цьому сезоні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 07.12.2023 17:43