Фото: Офіс президента

Зеленський анонсував важливі міжнародні заходи у другій половині вересня

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готується до важливих міжнародних заходів, які заплановані на другу половину вересня.

Відповідну заяву гарант зробив під час відеозвернення.

"Готуємось до важливих міжнародних заходів, які заплановані на другу половину вересня. Сьогодні провів кілька тривалих нарад щодо цього. Робимо все, щоб для України були вагомі результати — і в нових оборонних пакетах від партнерів, і в рішеннях міжнародних інституцій", — наголосив президент.

Зеленський зазначив, що також триває робота для посилення інституцій України та для спроможності нашої держави остаточно знищити олігархічно-корупційні впливи.

"Впливи, якими, зокрема, Росія так довго користувалася, щоб послаблювати Україну, щоб постійно "під’їдати" суверенітет нашої держави", — зауважив гарант.

Президент додав, що сьогодні також було проведено змістовну нараду з представниками правоохоронних і антикорупційних органів, Верховної Ради України, уряду, Офісу.

"Готуємо концептуальні кроки, які дадуть Україні, усьому нашому суспільству більше справедливості, а демократії в нашій державі – гарантовану стійкість", — наголосив очільник держави.

Нагадаємо, 15 вересня президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. На зустрічі була актуалізована інформація щодо детальної ситуації на полі бою за всіма напрямками.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 15.09.2023 21:42