Зеленський назвав кількість українців, які перебувають у Секторі Гази

Президент Володимир Зеленський розповів нові подробиці щодо евакуації українців з території бойових дій в Ізраїлі та Секторі Гази. Глава держави наголосив, що влада організовує нові чартерні рейси.

Про це йдеться у зверненні президента.

За його словами, українські дипломати, розвідка, сили безпеки продовжують працювати для допомоги нашим громадянам, які опинилися на Близькому Сході: в Ізраїлі та на території Сектору Гази.

"Триває евакуація українців з Ізраїлю: уже понад 200 людей вивезли до Румунії, переважно жінок і дітей. Готуються нові рейси. Відомо про майже 260 наших людей, які зараз перебувають у Секторі Гази. Наразі виїзд звідти заблокований для громадян усіх країн, але ми працюємо з партнерами, щоб евакуювати наших громадян. Українські дипломати готові допомогти кожному нашому громадянину, який цього потребує. Тому ще раз звертаюся до всіх українців та українок, які можуть перебувати за кордоном, потребувати допомоги: у будь-який час і в будь-який спосіб звертайтеся до наших дипломатичних представництв за кордоном", — сказав Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський розповів про наслідки недільних російських обстрілів по енергетиці. Глава держави повідомив, що енергетики впродовж дня ліквідовували наслідки ворожих атак.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Політика, 15.10.2023 22:25