Володимир Зеленський на Одещині. Джерело: president.gov.ua

Зеленський поїхав на Одещину: які найважливіші питання обговорять під час робочого візиту президента (відео)

У середу, 29 листопада, президент України Володимир Зеленський приїхав із робочим візитом до Одеської області. Головна мета поїздки — питання захисту південного регіону від атак окупантів.

Про це Володимир Зеленський повідомив у своїх соціальних мережах.

"Сьогодні працюємо на Одещині. Розпочали з доповідей військових і наради щодо захисту регіону. Багато важливих питань. Оперативна ситуація та ведення бойових дій у межах відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ "Одеса", — зазначив він.

Під час поїздки також обговорять ситуацію в Чорному морі, протимінні заходи та гарантування безпеки "зернового коридору", роботу протиповітряної оборони Одещини, прикриття Одеси з повітря, інфраструктури «зернового коридору» та українських бригад.

"Під час таких відряджень завжди велика честь — зустрітися з нашими захисниками. Сьогодні поспілкувався з воїнами, які захищають Південь України, вручив їм державні нагороди. Дякую за службу, за збиті ворожі цілі, за сміливість і самовідданість у захисті нашої держави та людей!" — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, у вечірньому зверненні 28 листопада президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна готує "хороші далекобійні речі", які дозволять російським загарбникам відчувати українську силу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.11.2023 12:41