Фото: Офіс президента України

Зеленський повідомив, скільки дає часу новим міністрам на досягнення результату

Під час вечірнього відеозвернення 5 вересня президент Володимир Зеленський заявив, що новопризначені міністри протягом осені повинні показати результати своєї роботи.

Текст звернення з'явився на сайті президента України.

Зеленський повідомив, що відбулись урядові заміни та подякував парламенту за підтримку відповідних кандидатур. 

"Дуже важливо, щоб урядові інституції зараз працювали максимально активно — ще активніше, ніж це було раніше. На всіх рівнях. Більше інвестицій партнерів в оборонне виробництво України. Більш активне просування в перемовному процесі із Євросоюзом — це підготовка майбутньої угоди про вступ", — сказав український лідер.

Глава держави акцентував на більшій взаємодії та взаєморозумінню між центральною владою та громадами. Зеленський також очікує більше підтримки для фронту й для всіх наших людей: це стосується постачання зброї, енергетики – захисту об’єктів енергетики та відбудови зруйнованого. 

"Чітка ветеранська політика. Чітка протидія російській пропаганді за кордоном. Робота з глобальною українською спільнотою. Забезпечення фінансової стабільності нашої держави й, зокрема, активізація роботи з партнерами, щоб кошти від російських активів були спрямовані для України. Є десятки таких цілком конкретних завдань, і на своїй посаді кожен протягом осені повинен дати визначені результати", — резюмував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, у четвер, 5 вересня, відбулося велике перезавантаження українського уряду. Верховна Рада підтримала призначення очільників дев'ятьох міністерств.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 05.09.2024 21:11