Фото: сайт Офісу президента

Зеленський призначив нового уповноваженого АМКУ: що відомо про Дениса Клюшникова

У понеділок, 25 грудня, президент Володимир Зеленський призначив нового державного уповноваженого Антимонопольного комітету України (АМКУ). Посаду обійняв Денис Клюшников.

Відповідний указ з'явився на сайті Офісу президента.

"Призначити Клюшникова Дениса Геннадійовича державним уповноваженим Антимонопольного комітету України", — йдеться в документі.

Варто зазначити, що 22 грудня президент звільнив Максима Сандигу з посади державного уповноваженого АМКУ. Він став заступником голови Антимонопольного комітету України.

Денис Клюшников: що про нього відомо

Народився Денис Клюшников у 1978 році в Іловайську на Донеччині. У 1999 році він закінчив Донецький державний інститут здоров'я, фізичного виховання і спорту за спеціальністю "Олімпійський і професійний спорт". У 2006 році він здобув кваліфікацію юриста у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого.

На фото: Денис Клюшников. Джерело: usp-ltd.org

На фото: Денис Клюшников. Джерело: usp-ltd.org

З серпня 2007 року Денис Клюшников працював в органах прокуратори Донецької області. Там він обіймав посаду старшого слідчого прокуратур міст Авдіївка та Горлівка, заступника прокурора Микитівського району міста Горлівки, прокурора та старшого прокурора відділів прокуратури Донецької області.

З лютого 2016 року він працював в органах прокуратори Київської області на посадах прокурора відділу та слідчого в особливо важливих справах. З червня 2018 року Клюшников обіймав посади слідчого, старшого слідчого у важливих справах та прокурора відділу в органах Генпрокуратури України. У листопаді 2019 року він був призначений на посаду заступника голови Донецької обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, 1 листопада президент Володимир Зеленський прийняв важливе кадрове рішення. Він звільнив з посади заступника голови Антимонопольного комітету України Анжеліку Коноплянко.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.12.2023 14:41