На фото: Максим Сандига. Джерело: Торецька міська військова адміністрація

Зеленський перевів Сандигу з уповноваженого АМКУ на нову посаду

У п'ятницю, 22 грудня, президент Володимир Зеленський звільнив Максима Сандигу з посади державного уповноваженого Антимонопольного комітету України (АМКУ). 

Відповідний указ оприлюднений на сайті глави держави.

"Звільнити Сандигу Максима Вікторовича з посади державного уповноваженого Антимонопольного комітету України", — йдеться в документі.

Цього ж дня президент призначив Сандигу на нову посаду.

"Призначити Сандригу Максима Вікторовича державним уповноваженим Антимонопольного комітету України", — йдеться в указі на сайті глави держави.

Варто зазначити, що лише чотири дні тому Зеленський призначив Максима Сандригу державним уповноваженим Антимонопольного комітету України.

Максим Сандига: що про нього відомо

У 2007 році Сандига закінчив Академію адвокатури України, за спеціальністю "Правознавство", а у 2011 році — Національну академія прокуратури України, за спеціальністю правознавство, освітньо-кваліфікаційний рівень — магістр права.

Раніше він працював помічником прокурора Деснянського району Києва, слідчим та старшим слідчим в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України. З 2021 року обіймав посаду заступника голови Донецької обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Нагадаємо, 1 листопада президент Володимир Зеленський прийняв важливе кадрове рішення. Він звільнив з посади заступника голови Антимонопольного комітету України Анжеліку Коноплянко.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 22.12.2023 17:36