Фото: Офіс президента

Зеленський провів підсумкову Ставку: визначено стратегію на наступний рік

У суботу, 30 грудня, президент Володимир Зеленський провів підсумкову Ставку цього року. На ній учасники проаналізували результати ведення бойових дій та інші стратегічні рішення.

Відповідне повідомлення опублікував президент у своєму Telegram. Глава держави повідомив, що на Ставці були підбиті воєнні підсумки року: що зроблено правильно, а що можна було зробити краще.

"З урахуванням цих висновків, прогнозів і наших можливостей визначили стратегію застосування Сил оборони на прийдешній рік", — йдеться у заяві Зеленського.

Президент також підкреслив, що цьогоріч Україна не відступила на жодному напрямку на землі, повернула собі море і зробила безпечнішим небо. 

"Ми продовжуємо працювати як одна команда. Дякую кожному й кожній, хто віддає всі сили заради перемоги України", — резюмував Зеленський.

Раніше Володимир Зеленський розповів подробиці зустрічі з керівниками українських оборонних компаній. Глава держави також відзначив серйозні напрацювання із союзниками щодо забезпечення України зброєю.

Нагадаємо, що нещодавно Зеленський розповів подробиці посилення українського оборонного комплексу. За його словами, Україна вироблятиме зброю разом зі США.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.12.2023 18:16