Фото: сайт ОП

Зеленський розповів про підготовку бійців для звільнення окупованих територій (відео)

Військове керівництво країни почало підготовку бійців до звільнення територій, які захопила Росія. Ситуація на фронті залишається важкою, найскладніше — на Бахмутському напрямку.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення.

За його словами, було проведено нараду на якій розглядались логістичні напрямки для передової та покриття дефіцитів.

"Як і завжди детально розглянули логістику для передової, покриття дефіцитів. Готуємо повернення наших воїнів до активних дій заради звільнення нашої землі. Пам’ятаємо цю нашу цілком справедливу мету, і щодня наближаємось до її реалізації", — сказав Зеленський.

Він зазначив, що російські окупанти не припиняють штурми позицій українських захисників і зазнають суттєвих втрат. Інтенсивність боїв продовжує наростати. За словами голови держави, найважчі бої відбуваються на Бахмутському напрямку.

Президент навів приклад, що, згідно з доповіддю командувача сухопутних військ ЗСУ, командувача оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Олександра Сирського, за п'ять днів тільки на його напрямку було ліквідовано 800 ворогів.

"Росія взагалі не рахує людей, відправляючи їх на постійні штурми наших позицій. Інтенсивність боїв лише наростає", — наголосив Зеленський.

Нагадаємо, розвідка Латвії прогнозує, що війна не закінчиться у 2023 році. За її даними, Росія планує продовжувати військові дії в Україні й хоче відновити наступ на Київ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.02.2023 23:16