Зеленський сказав, скільки Росія вже випустила ракет по Україні

04 ЧЕРВНЯ 2022 23:36

Росія свідомо знищує українську культуру та історичну спадщину, соціальну інфраструктуру, житлові будинки. Країна-агресор вже випустила по Україні 2503 ракети.

Про це йшлося у вечірньому відеозверненні президента Володимира Зеленського, пише TrueUA.

"Російські війська знову обстрілювали прикордонні райони Сумщини, Миколаїв, міста і громади Запорізької області, Харківщину. Вкрай важкою залишається ситуація в Сєвєродонецьку, де продовжуються вуличні бої. Також дуже важко в Лисичанську, Мар’їнці, Кураховому, інших містах і громадах Донбасу. Постійні авіаційні удари, артилерійські, ракетні обстріли. На ранок сьогоднішнього дня загальна кількість різних російських ракет, застосованих проти України вже 2503. Наші герої тримають позиції і роблять все, щоб завдати ворогу максимальних втрат", – заявив Зеленський.

Коментуючи знищення Всіхсвятського скиту Святогірської лаври на Донеччині, він акцентував – росіяни знищують все, що потрібно для нормального життя українців.

"Росія свідомо знищує українську культуру та історичну спадщину, як і соціальну інфраструктуру, житлові будинки усе, що необхідно для нормального життя. Держава, яка це робить, не може бути членом ЮНЕСКО, залишатись в ООН, ніби нічого не сталося", – наголосив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна отримає від США ракетні системи.

Війна, 04.06.2022 23:36