Фото: Слово і діло

Зеленський відреагував на нічний ракетний терор окупантів й показав фото наслідків

Президент України Володимир Зеленський відреагував на чергову ворожу атаку минулої ночі. Відомо, що ворог випустив по Україні 81 ракету та вісім дронів.

Глава держави назвав цю ніч тяжкою й показав у Telegram фото наслідків. 

Російські атаки в четвер були спрямовані на об’єкти критичної інфраструктури, житлові будинки.

"Масована ракетна атака по всій країні. Київ, Кіровоградщина, Дніпропетровщина, Одещина, Харківщина, Запоріжжя, Львівщина, Івано-Франківщина, Житомирщина, Вінниччина. На жаль, є постраждалі і загиблі. Мої співчуття рідним", — написав він у Telegram.

Усі служби нині працюють над ліквідацією наслідків. Триває відновлення роботи енергосистеми. Застосовувались обмеження у всіх регіонах. 

"Ворог намагався знову залякати українців, повертаючись до своєї жалюгідної тактики. Окупанти можуть лише тероризувати мирних людей. Це все, на що вони здатні. Але це їм не допоможе. Відповідальність за все скоєне їх не мине. Дякуємо вартовим нашого неба і всім, хто допомагає долати наслідки підступних атак окупантів!" — підсумував Зеленський. 

Нагадаємо, росіяни вночі 9 березня здійснили 15-ту масовану ракетну атаку. Українська протиповітряна оборона збила майже половину ворожих ракет під час нічної атаки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.03.2023 10:22