Фото: сайт президента

Зеленський відвідав Херсонщину (фото, відео)

Президент України Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку до Херсонської області. Там він ознайомився з перебігом відновлення інфраструктурних об’єктів, зруйнованих унаслідок повномасштабної агресії Росії.

Про це повідомили на сайті президента.

Глава держави відвідав село Посад-Покровське, де пошкоджено велику кількість будинків, а також об’єкти соціальної інфраструктури. Там розповіли, що в село поступово повертаються жителі, триває відновлення електро- та водопостачання, відбудовують амбулаторію.

Зеленський оглянув Пункт Незламності й один із мобільних будинків, які встановлено в селі.

"Намагатимемося відбудувати до зими. Наше пріоритетне завдання — електрика. Питну воду даватимуть за графіком. Зараз почнуть працювати над планом. Думаю, що все буде добре", — сказав президент.

Також він відвідав один з енергетичних об’єктів області та ознайомився із ситуацією щодо забезпечення електроенергією населених пунктів Херсонщини. Президенту доповіли про перебіг відновлення електропостачання на деокупованих територіях і ремонт обладнання, зруйнованого внаслідок російських обстрілів.

Зруйнована енергетична інфраструктура херсонщини

Крім того, Зеленський ознайомився із заходами для протидії російським обстрілам Херсона та інших населених пунктів регіону.

Нагадаємо, днями президент України здійснив робочі поїздки в Донецьку та Харківську області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.03.2023 14:45