Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Зеленський звільнив Борзова з посади голови Вінницької ОВА

У вівторок, 25 червня, президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Борзова з посади голови Вінницької обласної військової адміністрації.

Відповідний указ №380/2024 опублікували на офіційному сайті глави держави.

"Звільнити Сергія Сергійовича Борзова з посади голови Вінницької обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою", — йдеться у документі.

Указ про звільнення Борзова

Указ про звільнення Борзова. Джерело: скріншот з сайту президента України

Що відомо про звільнення Борзова

25 червня Кабінет міністрів звільнив голову Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова. Цією новиною поділився постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук. Проте причини звільнення посадовець не назвав.

Через деякий час Борзов прокоментував новину про його відставку та заявив, що йде з посади через проблеми зі здоров'ям.

"Чотири роки на посаді, 2,5 роки з яких — у стані війни. Вінничани гідно пройшли цей шлях. Дякую кожному мешканцю області за це. Дякую команді, президенту. Вимушено йду з посади через стан здоров'я. Прошу не гаяти час на жодні маніпуляції. На посаді зроблено багато і результат є. З повагою до кожного, хто допомагав і був поруч", — зазначив він.

Варто зазначити, що Борзов перебував на цій посаді з червня 2020 року. Чотири роки тому він балотувався на посаду міського голови Вінниці від партії "Слуга народу".

Нагадаємо, 18 червня Кабінет міністрів звільнив Мустафу Найєма з посади голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.06.2024 21:10