«Згідно з українським законодавством, Собчак зможе в‘їхати до Криму», - Клімкін

14 БЕРЕЗНЯ 2018 10:34

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що кандидат в президенти Росії Ксенія Собчак може в‘їхати на територію окупованого Криму. При це чиновник повідомив вчора, 13 березня, перед щорічною зустріччю керівництва Меджлісу кримськотатарського народу з іноземними дипломатами в Києві, передає TrueUA  

«Вона може в'їжджати на територію окупованого Криму. Звичайно, відповідно до українських законів. Звичайно, розмовляючи з тими, хто там є. Але говорити, що, в'їжджаючи за тиждень (до виборів президента Росії - КР) туди, зустрічаючись там з кимось, і це висвітлюється медіа, і говорити, що це не частина передвиборної кампанії ... Ну як для мене - це, щонайменше, дивно. Тому нічого особистого, політичну дискусію вестимо», - зазначив Клімкін.   

Нагадаємо, 6 березня Ксенія Собчак повідомила, що нещодавно звернулась у посольство України в Росії з проханням дозволити їй в'їзд до Криму через територію України. В той час українське посольство наголосило на тому, що ніякої заяви не отримувало. 

 

Події, 14.03.2018 10:34