Скріншот з відео

Жорстке затримання чоловіка у Львові: з'явилось роз'яснення поліції (відео)

У суботу, 16 грудня, у соціальних мережах з'явилось відео, де чоловіка жорстко затримала поліція та військові у приміщенні одного із супермаркетів у центрі Львова. Правоохоронці стверджують, що він міг завдати шкоди собі та іншим людям.

Про це повідомила патрульна поліція у Facebook.

Спочатку користувачі соцмереж заявляли, що у такий жорстокий спосіб працівники ТЦК проводять мобілізаційні заходи, що виявилось неправдою.

Затримання чоловіка у Львові: роз'яснення поліції

Правоохоронці заявили, що до них звернувся чоловік у військовій формі та повідомив, про агресивні дії іншого чоловіка, який проживає у готелі на вулиці Котлярській. Свідки повідомили, що чоловік ображав адміністратора готелю, пошкодив стіни номера, нецензурно лаявся і, ймовірно, був у стані алкогольного сп'яніння. Бешкетника вивели на вулицю й намагалися вгамувати, але конфлікт на цьому не завершився. Чоловік не реагував на вимоги патрульних, а його поведінка була неадекватною

"Тому, згідно ЗУ "Про Національну поліцію", патрульні прийняли рішення застосувати фізичну силу для затримання порушника. Затриманого чоловіка доставили в управління поліції та викликали бригаду швидкої для надання йому допомоги", — повідомили правоохоронці.

Поліція також встановила, що затриманим виявився солдатом однієї із військових частин, а військовослужбовці, що допомагали екіпажу поліції, ніякого відношення до ТЦК не мають.

Нагадаємо, працівники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки здійснюють рейди по торгово-розважальних комплексах Івано-Франківська. Там 16 грудня представники військкоматів вручали повістки чоловікам призовного віку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 17.12.2023 18:29