Фото: dev.ua

Працівники ТЦК навідались до торгово-розважальних центрів Франківська (відео)

Працівники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки здійснюють рейди по торгово-розважальних комплексах Івано-Франківська. Там 16 грудня представники військкоматів вручали повістки чоловікам призовного віку.

Відповідне відео користувачі поширили у соцмережах, передає місцеве видання ПІК.

Згідно з наявною інформацією, 16 грудня у Франківську у торгово-розважальний центр зайшли люди у військовій формі. За даними журналістів, ймовірно, це були представники центрів комплектування.

"Зокрема, на одному із відео, яке поширили Telegram-канали можна побачити, як працівники ТЦК заходять до приміщення одного з ТРЦ Івано-Франківська. Вони роздають повістки чоловікам", — пише місцеве видання.

Нагадаємо, 15 грудня люди у військовій формі увірвались в елітний київський ресторан. Там працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки нібито роздавали повістки відвідувачам дорогого закладу.

Раніше повідомлялось, що у Києві планують виплачувати по 30 тисяч гривень жителям міста, які будуть мобілізовані до Збройних сил України. На виплату зможуть розраховувати ті кияни, яких призвуть на службу у грудні та пізніше.

Також у Черкасах розгорівся скандал через події, які відбулись у місцевому ресторані WHITEOUT. Там напівголі офіціанти, бармени та діджеї розважали відвідувачок танцями з елементами еротики, що не сподобалось жителям міста.

Варто відзначити, що депутати Верховної Ради зараз напрацьовують законопроект про зміни щодо мобілізації. Він регламентуватиме їх норми, а також рекрутинг, проходження служби й інші пов’язані з цим моменти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.12.2023 15:31