Фото: Instagram WHITEOUT

У черкаському ресторані напівголі офіціанти розважали відвідувачок танцями: їх перевірить ТЦК (відео)

У Черкасах розгорівся скандал через події, які відбулись у місцевому ресторані WHITEOUT. Там напівголі офіціанти, бармени та діджеї розважали відвідувачок танцями з елементами еротики, що не сподобалось жителям міста.

На скандальне відео у Facebook відреагував військовий із Черкас Ян Антонюк, який заявив, що такі речі не повинні відбуватись у країні, що перебуває у стані війни.

"В Черкасах все стабільно. Яка на**й війна, яка бл**ь допомога, напівголих хлопчиків і погнали тусовки влаштовувати. Я ж сподіваюсь, ці хлопці інваліди", — написав захисник.

Реакція влади Черкас

На цю ситуацію відреагував мер Черкас Анатолій Бондаренко. За його словами, представники міської влади відвідали ресторан, який потрапив у скандал, і поспілкувалися з власником.

"Вказали власнику закладу, що потрібно в тому числі прибирати сніг. На жаль, у нас тільки такий вплив на нього, не можна йому заборонити, щоб чоловіки в його закладі ходили в спідницях, голі й так далі", — сказав очільник міста.

Бондаренко також висловив сподівання, що на цю ситуацію звернуть увагу в місцевому Територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Чиновник закликав ТЦК перевірити стан здоровʼя працівників закладу, які "мали чудовий вигляд на відео", та зʼясувати, чи мають вони інвалідність.

Нагадаємо, у Закарпатському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відреагували на резонанс щодо вручення повісток у спортзалах і туркомплексах. Раніше там військові провели рейди по спортзалах в Ужгороді, Мукачеві, Хусті й інших містах. Там запевнили, що працівники ТЦК у законний спосіб продовжують у рамках мобілізаційних заходів вручати повістки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.12.2023 09:58