Фото: Національна поліція України

Жорстоке вбивство дев'ятирічної дівчинки на Прикарпатті: родича загиблої взяли під варту (фото)

Днями в Івано-Франківській області 34-річний чоловік вбив дев'ятирічну дівчинку. У вівторок, 20 червня, міський суд обрав підозрюваному запобіжний захід.

Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України.

Так, затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.п. 2, 10 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Санкція статті передбачає покарання — до довічного позбавлення волі", — йдеться в тексті повідомлення. 

Жорстоке вбивство дев'ятирічної дівчинки на Прикарпатті: підозрюваного взяли під варту
Фото: поліція Івано-Франківської області
 

Подробиці вбивства

Трагедія сталася в селищі Кути у неділю, 18 червня. Відомо, що ввечері до поліції звернувся 40-річний чоловік й повідомив, що його донька близько 15:00 години пішла до сестри, але так і не з’явилася там. Дівчинка зникла, її мобільний телефон знаходився поза зоною досяжності.

Працівники поліції близько 21:30 виявили тіло дитини з ознаками насильницької смерті в хащах на території селища. Неподалік знайшли й одяг дівчинки. З'ясувалося, що до злочину причетний 34-річний родич.

Фігурант того дня приїхав у гості до свого двоюрідного брата — батька дівчинки. Невдовзі дитина пішла до сестри, а чоловік рушив за нею. Згодом він запропонував скоротити дорогу і так заманив її у хащі. Там він зґвалтував і задушив дівчинку.

Нагадаємо, в одному з сіл Василівського району в Запорізькій області 23-річний хлопець під час сварки жорстоко вбив вагітну 19-річну знайому, яка наполягала на його батьківстві. Злочин стався на тимчасово окупованій території. Під час конфлікту обвинувачений обмотав шию дівчини скотчем та стискав її руками доки остання не задихнулась. Потім зловмисник тіло засипав сміттям на території домоволодіння, де виконував ремонтні роботи. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.06.2023 15:20