Удар по штабу окупантів на Харківщині. Скріншот з відео

Журналісти ідентифікували місце удару ракети HIMARS по штабу рашистів під Херсоном (відео)

Журналісти "Схем" змогли ідентифікувати місце потенційного удару ракетами HIMARS по штабу російських військ під Херсоном, про який раніше повідомили в Службі безпеки України.

Про це повідомило "Радіо Свобода".

"З’явилося ексклюзивне відео нещодавньої "бавовни" у тимчасовому пункті управління росіян під Херсоном. Завдяки наведенню СБУ ракета HIMARS "взяла участь" у щоденній нараді російських офіцерів 24 мотострілецького полку 70 мотострілецької дивізії. Нарада закінчилася достроково: вісім офіцерів мають статус "200", семеро — "300", — повідомили в Службі безпеки України.

"Схеми" за цим відео ідентифікували локацію: це район населеного пункту Раденськ на Херсонщині.

На своїх офіційних інформаційних ресурсах Служба безпеки України про цей удар не повідомляла. За неофіційними повідомленнями, удар завдали ще 18 вересня.

Нагадаємо, що російські загарбники продовжують зазнавати втрат на українській землі. Зокрема, в серпні командувач Сухопутними військами Олександр Сирський зазначав, що HIMARS знищив позицію окупантів. За його даними, на Бахмутському напрямку аеророзвідник 30-ї ОМБр з позивним "В'ялий" знайшов МСТА-Б росіян. Він передав координати оператору HIMARS. Після цього одним влучним пострілом позицію окупантів разом із боєприпасами знищили вщент.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.09.2023 16:57