Фото: Instagram Даяни Ястремської

Зіркова українська тенісистка втрапила у скандал: вона провела тренування з юним росіянином (відео)

Українська тенісистка Даяна Ястремська, яка посідає 35-ту сходинку у світовому жіночому рейтингу, втрапила у скандал. Вона провела тренування з 15-річним російським тенісистом Єгором Навразіді.

Відповідне відео опублікували в Instagram академії Патріка Муратоглу.

Наразі не відомо, чи тренування з росіянином стало особистою ініціативою Ястремської, чи відповідне зобов'язання було прописано у контракті українки. 

У профілі Єгора Навразіді в Instagram виставлений прапор РФ, а сама тенісистка поставила "лайк" відео з тренування.

Нагадаємо, в оновленому рейтингу Жіночої тенісної асоціації одразу чотири українські спортсменки потрапили у топ-50. При цьому Юлія Стародубцева встановила особистий рекорд, піднявшись на 118 сходинку.

Раніше повідомлялось, що усі українські тенісистки вже завершили сольні виступи на турнірі Grand Slam на US Open, але це не завадило їм суттєво поповнити свій бюджет. Найбільше грошей вдалося заробити Еліні Світоліній та Марті Костюк, які вийшли до третього кола престижних змагань.

Також 6 вересня українська тенісистка Людмила Кіченок у парі з латвійкою Оленою Остапенко здобули перемогу у парному жіночому турнірі US Open. Вони здолали Крістіну Младенович з Франції та Чжан Шуай з Китаю з рахунком 6:4, 6:3.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.09.2024 18:15