Фото: соцмережі

Зливи та грози: в яких областях погіршиться погода 24 травня

У середу, 24 травня, в Україні прогнозують збільшення кількості опадів. Дощі очікуються на півдні, сході, в більшості центральних областей, місцями на півночі, а також на Закарпатті. 

Про це повідомили в "Укргідрометцентрі".

Так, по всій території країни у середу зберігатиметься мінлива хмарність. Уночі у східних, більшості центральних регіонів та в Запорізькій області місцями пройде невеликий дощ. На решті території без опадів.

"Удень в Україні, крім Волинської, Рівненської, Тернопільської та Хмельницької областей будуть короткочасні дощі, місцями грози", — повідомили в "Укргідрометцентрі".

Температура повітря вночі становитиме +12...+17ºС, у західних, Вінницькій та Житомирській областях — +6...+11ºС. Удень стовпчики термометрів показуватимуть +20...+25ºС, на півдні Одещини до +28ºС. У Карпатах вночі прогнозують +3...+8ºС, вдень — +13...+18ºС.

Прогноз погоди на Київщині

В Київській області, як і всюди, зберігатиметься мінлива хмарність. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

"Без опадів, лише вдень по області місцями короткочасний дощ, гроза", — зауважили синоптики.

Температура по області вночі +12...+17ºС, вдень +20...+25ºС. У Києві вночі — +13...+15ºС, вдень +23ºС...+-25ºС.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, в Україні літо 2023 року прогнозують з рекордними температурамиарне літо" в Україну прийде з другої половини червня. Цього ж місяця в країні очікуються найсильніші дощі та грози. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 23.05.2023 19:20