Фото: Міноборони України

ЗМІ оприлюднили дату нового засідання у форматі "Рамштайн"

Стало відомо про дату нового засідання у форматі "Рамштайн". Воно може відбутись вже невдовзі — 19 вересня.

Про це пише Радіо.Свобода" із посиланням на прес-службу Військово-Повітряних сил США

"Міністр Ллойд Остін знову запросив міністрів оборони та старших військових посадовців по всьому світу, щоб обговорити поточну кризу в Україні та різні проблеми безпеки, з якими стикаються союзники та партнери США", — йдеться у повідомленні.

Крім того, відомо, що засідання союзників відбудеться офлайн.

Додамо, напередодні міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що з 18-го вересня відбудеться наступна зустріч у форматі "Рамштайн". Він наголосив, що пріоритетом для України залишається протиповітряна оборона зі всіма її складовими. Резніков також запевнив, що на майбутній зустрічі "Рамштайну" обговорять підготовку українських військових, оновлення бригад та формування нових. За словами міністра оборони, практично у всіх країнах триває підготовка або з конкретними видами зброї, або техніки, або звичайна підготовка молодого бійця — від окопу, їх штурму, тактичної медицини, надання допомоги тощо.

Нагадаємо, 18 липня відбулася вже чотирнадцята зустріч партнерів України у форматі "Рамштайн", яка проходила в онлайн-режимі. Одними з головних тем засідання Контактної групи стали оборона України та забезпечення нашої армії всім необхідним озброєнням.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.08.2023 13:21