Фото ілюстративне. Джерело: Focus

Зміна пріоритетів: рашистські "волонтери" канючать донати на чорні пакети для окупантів

У Росії блогери збирають донати для окупантів, які намагаються наступати на Авдіївському напрямку. Зокрема, так звані "волонтери" шукають багато мішків для трупів.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов. За його словами, донатити росіян на чорні пакети просить російська блогерка, неонацистка, колишня учасниця проекту «Дом-2» Наталія Хім. Нещодавно вона збирала кошти на снаряди для ватажка терористів "Вагнера" Євгена Пригожина.

"Тепер, після спроби наступу на Авдіївку, пріоритети різко змінилися: російській армії терміново й у величезній кількості потрібні чорні пакети, на які й просить скидатися Наталя. І їй справді доведеться попрацювати: за даними Генштабу, лише за останню добу понад тисячу російських військовослужбовців опинилися у списку очікування дефіцитних пакетів", — наголосив Юрій Бутусов.

Нагадаємо, що голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш раніше розповідав, що в Авдіївці на Донеччині четверту добу не вщухають пекельні бої: рашисти посилили обстріли, намагаються просуватися вперед за допомогою броньованої техніки, однак Збройні сили України тримають свої позиції.

Перестрілки йдуть без перерви — це і стрілецькі бої, і артилерійські дуелі. Рашисти гатять з усієї наявної у них зброї, до того ж ворог активно застосовує авіацію. За його словами, "штурми не припиняються ні вдень, ні вночі — росіяни лізуть, як таргани".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.10.2023 15:55