Знайти роботу у Vodafone Україна тепер можна через Facebook

22 СЕРПНЯ 2017 13:44

Відтепер влаштуватись на роботу в Vodafone Україна можна через Facebook. Компанія створила спеціальну сторінку в соцмережі – Vodafone UA Careers. На ній розміщуватиметься інформація про актуальні вакансії.

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сайт https://techtoday.in.ua  

Окрім того, на сторінці працює віртуальний бот, який допоможе претендентам швидко знайти потрібну вакансію, дізнатись про неї більше та зв’язатись з рекрутером. Щоб скористатись помічником, необхідно відправити приватне повідомлення сторінці. Запуск інтерактивного HR-сервісу у Facebook, стверджує директор з управління персоналом Vodafone Україна Надія СІРЕНКО, частково автоматизує функцію підбору персоналу. Завдяки цьому буде простіше прямо зі свого смартфону стати частиною колективу оператора.  

Зв’язатись з віртуальним помічником також зручно на новому кар’єрному сайті компанії www.career.vodafone.ua, де можна знайти повний перелік вакансій та корисну інформацію щодо корпоративного життя в Vodafone Україна.  

Наразі в компанії є відкриті вакансії у Києві, Вінниці, Львові та Дніпрі, на які можуть претендувати кандидати зі знаннями у сфері фінансів, телекомунікаційних мереж, а також кандидати з мінімальним досвідом в кращому контакт центрі оператора. Список вакансій оновлюється по мірі появи нових пропозицій.

 

Технології, 22.08.2017 13:44