Скріншот з відео

Зрадниця Повалій заспівала "Катюшу" з китаянкою Ван-Фан, яка танцювала на руїнах Драмтеатру у Маріуполі (відео)

Екс-нардепка України, співачка-зрадниця та українофобка Таїсія Повалій разом з китайською "оперною дівою" Ван-Фан заспівала російську військову пісню "Катюша".

Про це повідомляє низка росЗМІ.

Зазначається, що у Росії до 7 березня триває Всесвітній фестиваль молоді, на який, за інформацією пропагандистів, приїхали учасники зі 188 країн. У заході взяла участь й оперна співачка з Китаю Ван-Фан, яка спільно з Повалій виконала військову пісню "Катюша" російською та китайською мовами. 

Зауважимо, що у вересні минулого року ця китайська "оперна діва" заспівала на руїнах Драмтеатру в Маріуполі. Цей інцидент викликав обурення у міністерстві закордонних справ. Тоді приїзд китаянки назвали незаконним, адже він грубо порушував законодавство України, яке регулює перетин державного кордону іноземцями. 

Додамо, що у лютому Служба безпеки України зібрала доказову базу на співачку та колишню народну депутатку України Таїсію Повалій, яка виправдовує агресивну війну Російської Федерації проти суверенної та незалежної держави.

Зазначається, що напередодні повномасштабного вторгнення РФ Повалій виїхала до країни-агресора, де отримала російське громадянство та публічно підтримала Кремль в агресивних діях проти України.

Під час інтерв’ю московському інтернет-виданню колаборантка вихваляла російського диктатора Володимира Путіна та закликала до захоплення всієї території України. Також вона намагалась дискредитувати українських захисників, які брали участь у боях за Київ.

Нагадаємо, співачці Таїсії Повалій заочно повідомлено про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України. У разі затримання їй загрожує до 12 років ув’язнення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 06.03.2024 15:27