Таїсія Повалій. Фото зі соцмереж

Співачка Повалій має російське громадянство, яке отримала в День Незалежності України (документ)

Відома співачка родом з України Таїсія Повалій офіційно є громадянкою Російської Федерації. Документально підтверджено, що вона отримала російський паспорт.

Як повідомив у своєму Telegram-каналі відомий український блогер Богдан Беспалов, сталося це в "символічну" дату — 24 серпня, тобто в День Незалежності України.

"Запатентувала індивідуальне підприємство й отримала російське громадянство в День Незалежності України. Від 24 серпня 2023 року рахується на обліку державних реєстрів новоспечена громадянка Росії українського походження Таїсія Повалій", — повідомив блогер.

Документ, який підтверджує російське громадянство Таїсії Повалій

Документ, який підтверджує російське громадянство Таїсії Повалій. Джерело: Telegram-канал Богдана Беспалова

Але для переважної більшості українців це не стало несподіванкою, адже Таїсія Повалій давно вже перебуває у кремлівському фарватері, а з Україною її майже нічого не пов’язує на теперішній момент. Наприклад, не так давно вона виступила на концерті "Песни русского мира". Там нахабно дозволила собі заспівати українську народну пісню "Ти ж мене підманула", для чого навіть згадала рідну мову.

А до цього Повалій засвітилася в окупованому Луганську. Там розважала загарбників, які вбивають її колишніх співгромадян, на церемонії відкриття меморіального комплексу.

Також регулярно видає порції пропагандистської маячні про Україну. Нещодавно зізналася Росії в любові. Артистка виступила на фестивалі патріотичної пісні "Время героев" в Уфі, а також на гала-концерті конкурсу "ПесниZаРодину" в Кемерово.

Нагадаємо, наприкінці серпня співачка Таїсія Повалій, яка народилася в Україні, заявила, що у Росії велике майбутнє, а українцям бракує духовного виховання. Раніше зрадниця підтримала російську військову агресію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 23.10.2023 11:24