Фото: соцмережі

Співачка Повалій зробила скандальну заяву про українців: що сказала зрадниця (відео)

Співачка Таїсія Повалій, яка народилась в Україні, заявила, що у Росії велике майбутнє, а українцям бракує духовного виховання. Раніше зрадниця підтримала російську військову агресію.

Скандальні відео з'явились на фан-сторінці співачки в Instagram.

Колишня нардепка від забороненої проросійської "Партії регіонів" Таїсія Повалій виступила на фестивалі патріотичної пісні "Час героїв" ("Время героев") в Уфі. Вона звернулась до "любих росіян", назвавши РФ батьківщиною, а зі сцени заявила про любов до країни-агресорки.

"Хочеться сьогодні сказати слова подяки улюбленій країні, великій країні. Росія, я люблю тебе", — заявила Повалій.

Спілкуючись із місцевими ЗМІ, артистка заявила, що у нинішній час надзвичайно важливі патріотичні пісні. Повалій, яка була народною обраницею від провладної партії під час Революції Гідності, висловилась і про українців.

"Я просто весь цей час, коли був переворот в Україні, я жила там. Я знаю на своєму досвіді, як це складно і як людям бракувало знаєте, якого виховання? Духовного! Щоб усі переживали за сім'ї, щоб усі думали про своє майбутнє. Тому патріотична пісня — вона саме виховує духовність. І я впевнена, що майбутнє у Росії велике. І наша молодь — вона могутня, вона мудра, і з нею ми, люди дорослі, можемо бути спокійні", — додала вона.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці вилучили в українського співака Віктора Павліка спецперепустку на проїзд у комендантську годину. Співак та його дружина хизувалися документом у соціальній мережі, проїжджаючи один із мостів столиці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 31.08.2023 20:59