Фото: instagram.com/repyahovakate

У співака Віктора Павліка забрали спецперепустку після скандалу з його дружиною

У Києві правоохоронці вилучили у українського співака Віктора Павліка спецперепустку на проїзд у комендантську годину. Співак та його дружина хизувалися документом у соціальній мережі, проїжджаючи один із мостів столиці.

Про це повідомляє поліція Києва.

Під час моніторингу мережі Інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та хизується спецперепусткою на проїзд у комендантську годину. Правоохоронці поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою і вилучили спецперепустку. У поліції імен не називають, але відомо, що йдеться про співака Віктора Павліка і його дружину Катерину Реп'яхову. Також, поліцейські нагадали їм про заборону фіксації та висвітлення об'єктів стратегічного значення у період воєнного стану.

Поліція вилучила у співака Віктора Павліка спецперепустку

Фото: поліція Києва

Після розголосу дружина Павліка на своїй сторінці у соцмережах попросила вибачення, але й поскаржилася на критиків. Сам співак вже також прокоментував гучний скандал навколо спецперепустки.

"Насправді це просто перепустка на комендантську годину, тому що я дуже часто приїжджаю дуже пізно з благодійних виступів на підтримку Збройних сил, то мені такий документ просто необхідний на комендантську годину. Ну а зрозуміло, що все вийшло, як людям цього хочеться. Це мій документ, а не дружини, а під подарунком вона мала на увазі саму поїздку через міст, а не документ. Коротше, невдало пожартувала… Але це ж неможливо всім пояснити", — прокоментував співак.

Нагадаємо, український артист Іво Бобул подав на журналістку Емму Антонюк до суду. Нещодавно він потрапив у скандал, коли під час запису інтерв'ю на YouTube-проекті "Це ніхто не буде дивитися" заявив, що всі жінки меркантильні, тому вони "стрибають по ліжках у пошуках принца". У мережі на тлі таких заяв розгорівся скандал: його прозвали сексистом. Сам артист намагався виправдатися: він заявив, що не давав Еммі дозволу на публікацію цього інтерв'ю.

Також на "Євробаченні-2023" розгорівся скандал за участю української співачки Анжеліки Рудницької. Артистка назвала коментатора шоу "Щоденники "Євробачення 2023" трансвеститом. Пост стосувався травесті-діви Монро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 17.05.2023 10:46