Скріншот з відео

ЗСУ розбомбили ворожий пункт управління армією в Новій Каховці (відео)

Українські захисники влучили у пункт управління російської армії в окупованій Новій Каховці на лівому березі Херсонської області. З'явилось відео влучання.

Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій СтратКом ЗСУ. На відео видно дим над будівлями. 

"Збройні сили України уразили пункт управління армії РФ в тимчасово окупованій Новій Каховці", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за інформацією аналітиків Інституту вивчення війни, спецпризначенці Збройних сил України на семи катерах висадили десант на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Поблизу населеного пункту Козачі Лагері українські військові прорвали російську оборону та просунулися вглиб на 800 метрів. Нещодавно командування окупантів передислокувало підготовлений підрозділ десантників із району Козачих Лагерів до Запорізької області, замінивши їх мобілізованими з невизначеного підрозділу. Це, на його думку, послабило російську оборону в цьому районі.

У Міністерстві оборони відреагували на інформацію щодо рейду Збройних сил України на лівому березі Дніпра. Військове командування поки не підтверджує прорив першої лінії оборони окупантів на цій ділянці фронту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.08.2023 14:21