Фото: скриншот із відео

ЗСУ зачищають від окупантів лівий берег Херсонщини: Гуменюк закликала дотримуватися тиші

Збройні сили України продовжують зачищати смугу на лівому березі Дніпра у Херсонській області. Протягом останніх трьох діб українські воїни досягли значних успіхів на цьому напрямку.

Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Вона зазначила, за останні три доби воїни ЗСУ знищили на лівому березі Херсонщини від 13 до 22 одиниць бойової техніки.

"Не зважаючи на те, що ворог продовжує обстрілювати правобережжя, буквально три останні доби в нас досить потужні результати бойової роботи. Це від 13 до 22 одиниць техніки. Нам вдається влучати та нищити артилерійські установки, танки, засоби ППО ворога. Наша робота по зачищенню передової смуги лівого берега досить потужна", — заявила Гуменюк.

Водночас речниця підкреслила, що поки ЗСУ проводять контрбатарейний режим боротьби. Також вона вкотре дотримуватися інформаційної тиші та попросила дати військовим можливість гарно виконувати свою.

Нагадаємо, 23 квітня партизани з руху "Атеш" провели успішну операцію. Вони підірвали біля Олешок в Херсонській області блок-пост біля військового інфраструктурного об’єкта. Для підриву залучили саморобну вибухівку: в результаті ліквідовано загін "росгвардійців", які вели чергування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Війна, 25.04.2023 14:12