Фото: росЗМІ

Звернення Путіна 21 лютого: як диктатор "зомбуватиме" росіян

Російський диктатор Володимир Путін планує звернуся до росіян напередодні річниці вторгнення в Україну. Однією з тем звернення буде — соціальне забезпечення військових, які воюють проти України.

Про це повідомила розвідка Великої Британії.

Як зазначається у зведенні, Андрій Турчак, лідер російської парламентської групи, яка займається так званою "спеціальною військовою операцією" в Україні, заявив 16 лютого 2023 року, що група подала звіт президенту Росії Путіну.

Британські розвідники вважають, що звіт, ймовірно, охоплюватиме такі питання, як соціальна підтримка мобілізованих та їхніх сімей.

"Ця проблема, ймовірно, стане більш актуальною, якщо буде місце подальша мобілізація (явна чи неявна). Путін цілком може торкнутися цих питань у своєму зверненні до нації 21 лютого 2023 року", — йдеться в повідомленні.

До того ж за даними британської розвідки, Кремлю стає все важче ізолювати населення від війни в Україні. Російське опитування в грудні 2022 року показало, що 52% мали друзів або родичів, які взяли участь в збройній агресії проти України.

Нагадаємо, екс-командувач військами США в Європі, генерал у відставці Бен Годжес заявив, що новий наступ РФ на Україну може створити передумови для усунення Володимира Путіна з посади президента. Водночас на полі бою активні дії рашистів нічого не змінять.

Також раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що перемога України у війні з Росією сприятиме розпаду Федерації. Мовляв, усе буде, як із СРСР.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.02.2023 10:30