Фото: Telegram Світлани Онищук

Діти у критичному стані: з’явилися нові деталі про стан постраждалих від вибуху на нафтопроводі під Франківськом

В результаті вибуху на нафтопроводі під Івано-Франківськом постраждали дев'ятеро людей. Двоє дітей у критичному стані.

Про це повідомила глава Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук. За її словами, внаслідок цього постраждали дев'ятеро людей.

"Двоє дітей і троє дорослих, за попередньою інформацією, у критичному стані, з численними опіками тіла (понад 70 відсотків). Їх доправлено до лікувальних закладів району та надається вся необхідна допомога", — розповіла Онищук.

Ще чотирьом людям, за інформацією очільниці ОВА, надано необхідну медичну допомогу на місці.

"Відомо, що подія трапилась о 17:00. У результаті загоряння нафтопродуктів вогонь розповсюдився на приватний будинок. Разом з усіма відповідними службами працюємо на місці події. Причини трагедії — встановлюються", — додала вона.

Зазначимо, у соцмережах публікували вражаючі кадри пожежі після вибуху.

Нагадаємо, 25 вересня у Карпатах у відпочинковому комплексі в одному із сіл Верховинського району розгорілась пожежа. Рятувальники її успішно ліквідували. Зазначається, що площа пожежі складала орієнтовно 750 квадратних метрів. Будівля санаторію дерев’яна, що сприяло швидкому розповсюдженню вогню.

За даними ДСНС, у відпочинковому комплексі проживали 148 дітей з вихователями та 20 осіб персоналу. Працівники комплексу вивели усіх дітей з будівлі. Дітей та вихователів направлено на поселення до іншого санаторію, куди також поїхав психолог ДСНС.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
 
Події, 30.09.2023 20:44