Фото: росЗМІ

З'явилося фото з кладовища найманців ПВК "Вагнера", яке розростається вражаючими темпами

На цвинтарі знищених в Україні бойовиків ПВК "Вагнера" у Краснодарському краї РФ з’явилося 776 нових могил. І це лише за останні сім місяців.

Про це пише російський Telegram-канал "Медуза".

Активіст Віталій Вотановський із Краснодарського краю опублікував фотографії найбільш відомого кладовища ПВК "Вагнера". Воно розташоване в районі краснодарській станиці Бакинській. За підрахунками активіста, у грудні 2022 року на кладовищі було 48 могил, однак станом на 8 липня — 824 могили.

"За вісім місяців зайнято 50% площі", — написав активіст під фото цвинтаря.

Кладовище найманців ПВК "Вагнера"

Фото: росЗМІ

Нагадаємо, у Білорусі почали зводити табори для розміщення терористів ПВК "Вагнера". Перший табір на вісім тисяч людей зводять за 200 кілометрів від кордону з Україною. Його облаштують в Осиповичах Могильовської області.

Відомо, що ввечері 24 червня самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко провів переговори з Пригожиним. У прес-службі російського диктатора заявили, що власник ПВК "Вагнера" прийняв пропозицію самопроголошеного президента Білорусі про зупинення руху найманців на території Росії та подальші кроки щодо деескалації напруги. Сам Пригожин підтвердив цю заяву та повідомив, що "вагнерівці" повертаються у польові табори. Пізніше у Кремлі заявили, що з Пригожина знімуть обвинувачення, а сам він поїде до Білорусі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.07.2023 20:59