З’явилося відео тайванського електрокара за мільйон доларів

26 ЛИСТОПАДА 2017 09:51

Інженери компанії тайванської Xing Mobility, що займається розробкою власних систем трансмісій, вирішили реалізувати свої розробки, створивши і запустивши власний електрокар з двигуном на 1000 кВт і +1341 кінську силу, передає TrueUA.

Електричний суперкар Miss R зможе розігнатися до ста кілометрів на годину всього за 1,8 секунди, що на одну десяту швидше Tesla Roadster. До 200 кілометрів на годину красуня зможе розігнатися за 5,1 секунди. Максимальна швидкість Miss R складе близько 300 кілометрів на годину. Для цього електричного суперкара розроблена унікальна система охолодження, що захищає акумулятори авто.

Батарея машини складається з 98 модулів, в кожному з яких знаходиться по 42 літій- іонних елемента. Все це опущено в спеціальну рідину, призначену для охолодження і запобігання загоряння.

Зараз Miss R знаходиться на початковому етапі випробувань. Повністю закінчити роботу над прототипом планується через рік. Тоді ж буде запущено виробництво обмеженої серії. Ціна суперкара складе 1 мільйон доларів.

Відео, 26.11.2017 09:51