NASA шукає захисника Землі

03 СЕРПНЯ 2017 11:15

У НАСА відкрилася нова вакансія - в управлінні шукають фахівця з боротьби з інопланетянами. Кадри з фантастичного фільму «Люди в чорному», в якому герої Уилла СМІТТА і Томмі Ли ДЖОНСА борються з інопланетянами, скоро можуть стати реальністю, - інформує TrueUA з посиланням на Golos-Ameriki.  

 Національне космічне відомство США оголосило конкурс на посаду фахівця із захисту Землі. Той, хто її займе, може розраховувати на заробітну плату в 187 тисяч доларів в рік - що складає близько 15 тисяч в місяць. У описі посади говориться, що серед обов'язків експерта - захист інших планет від проникнення на них життя із Землі і навпаки.  

«NASA підтримує політику захисту планет, застосовану до усіх польотів в космос, які можуть навмисно або ненавмисно переносити земні організми і органічні компоненти на планети або інші тіла Сонячної системи», - підкреслюється в описі вакансії. Контракт підписується як мінімум на три роки, причому претендент повинен прекрасно розбиратися у всьому, що стосується планетарного захисту, мати достатній інженерно-технічний досвід, мати вчений ступінь, бути готовим до постійних роз'їздів і мати відмінні навички дипломатії.   

Згідно з соціологічним опитуванням 2015 року, проведеному компанією YOUGOV, 54% американців вірять в існування інопланетному життю. 

 

Технології, 03.08.2017 11:15