Джерело: Instagram Аліни Гросу

Аліна Гросу вдруге вийшла заміж і показала фото з обранцем

Українська співачка Аліна Гросу підтвердила, що вдруге вийшла заміж та опублікувала в соцмережах фото зі своїм чоловіком. 

Знаменитість поділилась радісною новиною у своєму Instagram.

Артистка опублікувала кадри, на яких зображена у білій сукні. Поруч із нею стояв чоловік у святковому костюмі та обіймав співачку. Під знімками Аліна Гросу загадково написала, що "знову зробила це", і додала смайлик у вигляді червоного сердечка.

Аліна Гросу та її імовірний обранець. Фото: instagram.com/alina_grosu

На фото: Аліна Гросу та її обранець. Джерело: Instagram Аліни Гросу

Співачка не показала обличчя свого обранця. На знімках пара зображена зі спини. Все що можна зрозуміти — чоловік брюнет та значно вищий за співачку.

Думки користувачів соцмереж різняться. Деякі почали вітати Гросу з другим заміжжям, а інші взагалі вважають, що таким чином знаменитість повідомляє про музичну новинку та романтичний кліп до неї. Сама ж співачка не надала ніяких коментарів.

Вперше Аліна Гросу натякнула, що вдруге вийшла заміж наприкінці лютого. Співачка не була багатослівною, а лише показалася в образі нареченої. 

Нагадаємо, що нещодавно телеведучий Володимир Остапчук одружився втретєЙого обраницею стала журналістка Катерина Полтавська.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 12.03.2024 17:36