Фото: росЗМІ

Американський боксер отримав російський паспорт від Путіна

За указом російського диктатора Володимира Путіна громадянство Російської Федерації отримав боксер зі США Кевін Джонсон. Спортсмен заради такої події навіть змінив своє ім'я.

Відповідне повідомлення з'явилось на порталі правової інформації РФ.

Згідно з наявною інформацією, у серпні 2023 року Джонсон зізнався, що змінив ім'я на Кевін Володимирович на честь глави Кремля Володимира Путіна. 

"Щоб зробити найбільший комплімент президенту Володимиру Путіну, я вирішив змінити ім'я. Тепер мене зватимуть Кевін Володимирович — на честь Путіна. Тепер я на 100% росіянин, без жартів. Я на 100% росіянин", — наголосив Джонсон.

Згодом на зважування перед боєм із Марком Петровським боксер вийшов у футболці із зображенням Путіна.

Боксерська кар'єра Джонсона: що відомо

За час кар'єри у професіоналах Кевін взяв участь у 60 поєдинках, у яких здобув 36 перемог (20 нокаутом) та програв у 22 боях. Ще два бої за його участю завершилися внічию. Зараз Джонсону 44 роки.

Цікаво, що у 2009 році американець виходив у ринг з Віталієм Кличком за титул WBC, але програв представнику України рішенням суддів.

Нагадаємо, український боксер Василь Ломаченко після бою за звання абсолютного чемпіона світу проти Девіна Хейні пообіцяв допомагати Україні та "своїй православній церкві". Водночас уродженець Білгород-Дністровського одягнув на себе жовто-блакитний прапор.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 09.01.2024 21:54