Фото: Дон Бекон

Американський чиновник красномовним фото звернувся до Росії

Конгресмен-республіканець від штату Небраска Дон Бекон за допомогою фото звернувся до Російської Федерації. 12 червня країна-агресорка відзначає День Росії.

Фото Дон Бекон опублікував у своєму Twitter. На ньому зображені представники Коаліції глобального лідерства США на фоні таблички зі змією на синьо-жовтому тлі з написом українською мовою "іди н**уй".

"Представники Коаліції глобального лідерства США з Небраски завітали з візитом! Радий підтримати розвиток торгівлі та дипломатії", — підписав світлину Дон Бекон.

Зазначимо, що ця табличка є пародією на Гадсденівський прапор — історичний прапор США і міжнародний символ лібертаріанства, що являє собою жовте полотно з нанесеним зображенням гримучої змії, згорнутої в клубок і готової завдати удару. Під зображенням змії є напис "Не наступай на мене" (англ. Dont tread on me).

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки виділяють Україні 437 тисяч доларів на реалізацію програми Організації економічного співробітництва та розвитку. Вона спрямована на підтримку реформ, відновлення та реконструкції України.

Раніше США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні. Його вартість становить близько 2,1 мільярда доларів. Президент Джо Байден переконаний, що, попри дискусії у Конгресі, американське фінансування для підтримки України продовжуватиметься.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 12.06.2023 16:35