Фото: Twitter "Шахтаря"

"Антверпен" — "Шахтар": що відомо про матч Ліги чемпіонів

У середу, 4 жовтня, донецький "Шахтар" у рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів зустрінеться на виїзді з бельгійським "Антверпеном". Зустріч прийме стадіон "Босуїл".

Поєдинок донеччан з "Антверпеном" розглядається експертами як матч за третє місце в групі "H", що дозволить продовжити виступи у Лізі Європи. Наразі беззаперечними фаворитами квартету вважаються "Барселона" та "Порту", які впевнено виграли свої дебютні матчі у Лізі чемпіонів.

Варто відзначити, що "Антверпен" свій перший поєдинок програв "Барселоні" з рахунком 0:5, а "Порту" обіграв "Шахтар" — 1:3.

Скріншот сайт УЄФА

Арбітри матчу

Поєдинок відсудить словенська бригада арбітрів на чолі з головним суддею Раді Обреновичем. Йому допомагатимуть лайнсмени Юре Прапротник та Грега Кордеж, а роль четвертого рефері виконає Славко Вінчич. Арбітр VAR — Нейц Кайтазович

Хто покаже поєдинок

Пряма трансляція матчу в Україні буде доступна на каналі "Megogo Футбол 1", який входить до пакету "Максимальний" відеосервісу MEGOGO.

Фаворит зустрічі

Цікаво, що для "Антверпена" це буде перша гра проти представників України. Проте фаворитами поєдинку вважаються саме господарі поля. Ставки на перемогу "Антверпена" приймаються з коефіцієнтом 1,83. Нічия оцінюється котируванням 3,80. Потенційний успіх "Шахтаря" йде за 4,00.

Останні результати команд

Варто відзначити, що "Шахтар" в останньому матчі української Прем'єр-ліги сенсаційно поступився "Ворсклі" (1:2). Перед цим була перемога над "Вересом" (3:0), та нічия з "Рухом" (1:1).

Своєю чергою "Антверпен" усі три останні поєдинки у внутрішньому чемпіонаті звів до нічиїх з однаковими рахунками — 0:0.

Нагадаємо, Україна набрала одне очко в таблицю коефіцієнтів УЄФА за підсумками єврокубкового тижня. Після першого туру єврокубків Чехія обійшла Україну — у неї тепер 26,550 бала. Єдиний бал у скарбничку нашої держави принесла луганська "Зоря", яка 21 вересня зіграла внічию з бельгійським "Гентом".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 04.10.2023 18:07