Apple безкоштовно замінює iPhone 6 Plus на нові моделі

21 СІЧНЯ 2018 20:32

Компанія Apple почала безкоштовно міняти деякі iPhone 6 Plus на iPhone 6s Plus за програмою гарантійної заміни. Відповідний документ вже розіслали авторизованим сервісним центрам. У документі не уточнюється, хто саме зможе оновити свій гаджет і які поломки повинні бути у iPhone 6 Plus, щоб його обміняли. Але йдеться про те, що така «акція» триватиме до кінця березня. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Macrumors.

Зазначається, що це може бути пов'язано з браком акумуляторів для iPhone 6 Plus. Про дефіцит батарей для цієї моделі стало відомо раніше, коли в Apple почали безкоштовно міняти зношені акумулятори через скандал з уповільненням старих iPhone.

Тоді повідомлялося, що нові акумулятори доведеться чекати до кінця березня - початку квітня. У разі заміни користувачі отримають з iPhone 6s Plus 3D Touch, поліпшені камери (12 Мп проти 8 основної камери і 5 Мп проти 1,2 фронтальної), процесор (A9 проти А8) і збільшений обсяг оперативної пам'яті (2 ГБ замість 1). Але будьте обережні: був випадок, коли батарея iPhone 6s Plus загорілася прямо в фірмовому магазині.

Нагадаємо, Apple не вперше практикує заміну старих моделей на більш нові. У минулому році компанія роздавала iPad Air 2 замість iPad 4.

Технології, 21.01.2018 20:32